Mlađa ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja Valente, svojim modnim stilom može da parira i svetski poznatim blogerkama.

Da je prava zaljubljenica u modu govori i činjenica da je završila studije modnog dizajna u Londonu, a poslednji semestar je završila na prestižnom Univerzitetu "Kolumbija" u Njujorku, te ne čudi što znalački uklapa sve nespojive kombinacije.

Sada je sa svojim pratiocima na Instagramu rešila da podeli delić garderobera na kom bi joj, sigurni smo, svi pozavideli.

Dizajnerski i unikatni komadi, cipele i čizme od poda do plafona... samo su delić onoga što je pokazala, ali ne da bi se pohvalila već, uslovno rečeno požalila.

anja valente
Instagram 

Naime, lepa Anja ponovo je u drugom stanju, a ovo će njoj i njenom suprugu, inače reli vozaču Hugu Valenteu biti treće dete. Kako se skoro pisalo, Anja čeka devojčicu, a cela porodica oduševljena je što će se njihova familija uvećati.

anja valente
Instagram 

Kako joj je stomak sve veći, očigledno je došlo do toga da joj od garderobe koju ima ništa ne odgovara, što je podelila sa pratiocima dok je stajala ispred ogledala u trenerci i mekanim papučama i pokazala trudnički stomak koji je porpičično porastao.

garderober anje valente
printscreen/instagram 

Naravno, ovo je raznežilo i nasmejalo njene pratioce, a pogotovo pratiteljke koje su i same prošle kroz sličnu situaciju.

Anja je inače poznata kao neko ko je posle svake trudnoće u rekordnom roku vratio liniju u red, te ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta, ali svakako možemo očekivati i više nego interesantna modna izdanja dok je u drugom stanju s obzirom da je poznata kao neko ko i te kako ima ukusa kada je odevanje u pitanju, a još neke njene modne odabira pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Modni stil Anje Valente