Kris Galera, manekenka koja potiče iz Sao Paula u Brazilu frapirala je javnost kada je pre tri meseca odlučila da se uda za samu sebe.

Kako je navela, umorila se od oslanjanja na muškarce, pa je na svečanoj ceremoniji u septembru izgovorila sudbonosno "da" samoj sebi.

Ona je za tu priliku zaista obukla venčanicu, kupila sebi bidermajer a fotografijama "velikog dana" pohvalila se na društvenim mrežama.

kris galera
Instagram 

Njen potez naišao je na niz osuda i negativnih komentara, a manekenka je jednom prilikom priznala da ju je to poprilično rastužilo.

- Odlučila sam da više neću čitati komentare. Mišljenje drugih ljudi neće promeniti ono što mislim o sebi niti će mi išta doneti - rekla je Kris jednom prilikom.

Osim toga, Kris je tada priznala da nije "razočarana" što nema mladoženje i umesto toga je prihvatila da bude sama, a kako sada navodi, to joj nije bilo suđeno i 90 dana kasnije odlučila je da se razvede.

Sada je upoznala "nekog posebnog" i počela je da se zaljubljuje, uprkos tome što se zaklela da će biti sama, piše birtanski "Mirror".

- Bila sam srećna dok je trajalo. Počela sam da verujem u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog drugog posebnog - objasnila je Kris pa dodala kako je do odluke o udaji za samu sebe došla kada je dostigla tačku u kojoj je sazrela i shvatila da je ona jaka, odlučna i nezavisna žena.

- Uvek sam se bojala da budem sama, ali sam shvatila da moram naučiti osećati se dobro u sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti - otkrila je.

Na dan venčanja, Kris se mogla videti kako pokazuje svoje tetovaže u zadivljujućoj beloj haljini i pozira ispred katoličke crkve u svom rodnom gradu. Osvrćući se na svoju venčanicu u to vreme, Kris je rekla:

- Želela sam da istaknem svoje najbolje obline, svoje grudi. Nosila sam duboki dekolte - rekla je.