Čuveni holivudski glumac i miljenik žena Orlando Blum poznat je kao neko ko život živi punim plućima.

Ustaje u 6, aktivno trenira i planinari, a kako je još pre 16 godina prešao u budizam, postoje rituali kojih se svakodnevno pridržava.

Iako bi mnogi njegov stil života smatrali u najmanju ruku čudnim, i atipičnim za holivudske zvezde, glumac se na to nikad nije obazirao.

Međutim, sada je otišao korak dalje i novim snimkom šokirao svoje pratioce.

orlando blum veslao je sa ajkulama
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Bluma je snimao prijatelj dronom dok je veslao na svojoj dasci, što ne bi bilo ništa čudno da ispod njega, na samo nekoliko metara nisu bile velike bele ajkule.

Najpre se na snimku može videti jedna, a potom ih je bilo sve više.

"Paddle Boarding sa belim ajkulama. Kada strah postane vaš prijatelj", napisao je Blum u objavi, a komentari uplašenih pratilaca samo su see ređali.

"Nije mi dobro od samo par sekundi", "Kako te nije strah", "Ti si lud čoveče", "Kako te je Keti pustila", "Igraš se sa vatrom", "Svaka ti čast, ali ne hvala", "Zaboleo me želudac od ovoga", "Mislim da sam upravo imala blaž ininfarkt"... pisali su ljudi ispod objave.

Orlando je ovim postupkom želeo da skrene pažnju na značaj ajkula u lokalnim vodama, a na ovo se odlučio nakon što je nedevno priznao da je imao velike strahove nakon stravične nesreće pre 22 godine nakon čega je završio sa slomljenom kičmom.

Kako je rekao tom prilikom, pao je sa trećeg sprata, a incident se umalo fatalno završio.

orlando blum
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Imao sam ludu sreću što nisam paralizovan", rekao je, a pratioci su ga na to odgovorili da ništa sigurnije ne živi, s obzirom da je veslao sa belim ajkulama.