Popularna Tiktokerka Tara Ristić, koju samo na ovoj preži prati preko pola miliona ljudi, nedavno se požalila pratiocima zbog problema koji se javio nakon preležane korone.

Naime, ona je u videu objasnila da joj kosa opada u pramenovima.

- Ljudi treba mi vaša pomoć. Da li neko ima iskustva sa prekomernim opadanjem kose nakon preležane korone? - započela je Tik Tokerka.

tara ristic tiktokerka
printscreeen/instagram 

Nakon toga pokazala je četku na kameri.

- Ja stvarno više ne znam šta da radim, polako ali sigurno ćelavim. Sad ću da vam pokažem kako izgleda moja četka nakon svakog češljanja kose. Evo pogledajte, to je katastrofa. To ima toliko kose, da mogu da napravim periku koja će mi verovatno uskoro trebati.

tiktokerka se zali na opadanje kose nakon prelezane korone
printscreen/instagram 

- Molim vas ukoliko se dešava nekom slično preporučite mi lek, melem, šampon, šta god, samo sprečite da Tara oćelavi u 29. godini života. Naravno, kosa mi opada i samo kada ovako provučem, tu su dlake. Ne mogu da izlazim iz kuće jer sam cela dlakava - govorila je Sara.

Srećom, pratioci su se odazvali u velikom broju, a sudeći po njenih objavama, saveti su urodili plodom.

U moru nuspojava nakon preležanog korona virusa, ovo je jedan od primera, te je možda ipak bolja ona narodna - bolje sprečiti nego lečiti, odnosno, pridržavajte se propisanih mera.