Drama između poznatog repera Vuka Moba i njegove bivše verenice Olivere Konatar se ne smiruje.

Nakon što su okončali vezu u kojoj su dobili ćerkicu Teonu, u javnosti su se pojavljivali brojni razlozi za krah njihove ljubavi, a kao jedan od navodio se i alkohol kog reper nije želeo da se odrekne.

U međuvremenu je Vuku preminuo i otac što je on veoma teško podneo, da bi se onda pojavili navodi da Olivera brani Vuku da viđa dete, što je ona oštro demantovala na svom profilu objavivši stori u kom je sve objasnila.

olivera se oglasila na svom profilu i demantovala navode da brani vuku da vidja dete
Instagram 

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta.

- Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - napisala je Olivera na Instagramu.

Međutim, sada se na konto cele situacije oglasio i Vuk Mob, takođe na Instagramu i zapravo demantovao navode bivše verenice.

vuk mob pokomentarisao navode bivse verenice
printscreen/instagram 

- Samo ti širi laži dok ja ne počnem da pričam istinu - napisao je na svom storiju, a kako stvari stoje, internet rat nekadašnjeg para neće se smiriti u skorije vreme. 

 Da li će uspeti da nađu zajednički jezik ili ne u skorijoj budućnosti, ako ništa, zbog male Teone, ostaje da vidimo u narednom periodu.