Nakon što je popularni reper Vuk Mob izneo u javnost da se bori za starateljstvo ćerke, oglasila se njegova bivša verenica Olivera Konatar i demantovala njegove tvrdnje.

Ona se oglasila na svom Instagramu kako bi istakla da reperu ne brani da viđa njihovu ćerku Teonu.

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta.

Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - napisala je Olivera na Instagramu.

olivra konatar demantovala vuka moba
Instagram 

Podsetimo, Vuk Mob je nedavno istakao kako bivšu verenicu nije varao, i naglasio da mu ćerka nedostaje, nakon čega nije belodanio zbog čega dete ne viđa.

- Laž je da sam ja prevario svoju bivšu verenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam bio najverniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji. Meni kad se razboleo otac, mnogo toga se promenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba.

Ta serija loših događaja u životu me je naterala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije.

vuk mob i olivera konatar
Instagram 

U životu sam uvek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro. Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Ćerkica dosta liči na Olju - ispričao je za Kurir.