Blogerka Karina Arbi veoma je popularna na društvenom mreži Instagram gde je prati 1,2 miliona ljudi.

Često na svom profilu objavljuje slike u kupaćem kostimu, ali ono što je izdvaja u moru drugih influesera je to što se ona ne libi da pokaže svoje nesavršenosti.

31-godišnja Karina je mnogim ženama velika inspiracija, ali i podstrek da prihvate svoje telo sa svim manama kao što su strije, celulit i višak kilograma. Ona kroz seriju fotografija dočarava varljivost Instagrama i moć filtera, dobre poze i fotošopa.

Nedavno je podelila fotografiju na kojoj pozira nasmejana u bikiniju sa tračicama i ponosno pokazuje "šlaufiće" na svom stomaku, a uz to je poslala i moćnu poruku.

karina arbi u bikiniju
Instagram 

"Ne sviđa vam se moje telo? Baš me briga! Možemo li jednostavno da normalizujemo normalna tela? Molim vas! Pre 6 meseci dok sam postavljala opuštene fotografije svog stomaka bila sam opterećena time kako izgleda.

Ali, zahvaljujući vašoj podršci i ljubavi, osećam se toliko prijatno i osnaženo dok delim ovakav sadržaj.

A što se tiče svih užasnih komentara koje još uvek dobijem - srećno sa pokušajima da razbijete moje barijere", napisala je ona uz fotografiju pa dodala:

"Zapamtite da imamo potpuno kontrolu nad tim kako izgledamo na Instagramu. Objavljivanje zabavnih, iskrenih fotki s vremena na vreme može ne samo da pomogne drugim ljudima, već ćete se i vi bolje osećati. Budite osoba koju želite da vidite na društvenim mrežama", napisala je ova Australijanka.

Instagram Karina Aribi

Ona je svojevremno podelila kratak snimak u kome je pokazala da ima i puno celulita, ali se istovremeno smeje i zabavlja i poručuje da joj ista ne smeta da se oseća seksi i zavodljivo.

Uz njega je podelila i apel da svi razumemo da su celulit i opuštena zadnjica nešto uobičajeno, te da ne pritiskamo sebe da se toga rešimo po svaku cenu.

"Pomozite me da ovo učinim normalnim. Svaki dan dobijam poruku za porukom od žena koje prolaze kroz teške periode zbog svojih nesavršenosti. Ponekad ih čak i partneri kritikiju, što sve to čini još uznemirujućim.

Celulit je ništa! Toliko je normalan. Ja se uopšte ne uzbuđujem oko toga. Supermodeli ga imaju. Tvoje prijateljice ga imaju. Tvoji uzori ga imaju. Volela bih da ovaj video vidi što može više očiju da bi žene širom sveta shvatile da nisu same. Potpuno je suprotno zapravo. Dajte svom telu pauzu. Samo si čovek", poručila je Karina.