Društvene mreže često nam pružaju iskrivljenu sliku stvarnosti, gde su svi zgodni, srećni, zadovoljni i jednostavno uživaju u životu.

Da je realnost u većini slučajeva poptpuno drugačija dokaz je i vieo koji je popularna blogerka postavila na društvenom mreži Tik Tok.

Snimak koji je Kejla postavila ima više od tri miliona pregleda, a ona kaže da joj je cilj da normalizuje nesigurnosti i mane koje svako ima, koliko god on na društvenim mrežama izgledao savršeno.

- Ovo je samo podsetnik da nije sve onako kako se čini na društvenim mrežama - naglašava ona.

@kmalll6

#greenscreen Just a reminder that everyone has insecurities/ things they don’t talk about. Idea creds to @lucawhitaker3

♬ romanticize that jealousy jealousy life - cynthia

- Imam samo jednu drugaricu, iako sa mojih Tik Tok snimaka ne biste to pomislili i većina misli da imam ogroman krug prijatelja. Istina je da sam 99 odsto vremena sama.

-Dalje, zbog mog izgleda mnogi misle i da imam bogat ljubavni život. Istina je da imam nizak libido i da često imam periode kada ne želim intimne odnose - kaže ona u snimku.

- Iako često delim slike i snimke svog istreniranog tela, istina je da patim od telesne dismorfije, zbog čega mnogo vremena provodim brinući o "manama" na svom telu".

kajla
TiKTok 

Njena objava brzo je prikupile brojne pozitivne komentare, a mnogi su joj zahvalili što tako javno i otvoreno deli svoja iskustva.

- Hvala ti što podižeš svest o ovome, jer takve objave zaista mogu loše da utiču na psihu - komentarisla je jedna korisnica.