Lepa pevačica Halsi postala je mama! Srećne vesti objavila je na svom Instagramu, fotografijom iz porodilišta sa partnerom Alevom Ajdinom i bebom na grudima, a čestitke su se samo nizale.

Iako je nedavno zagolicala maštu pratiocima kada je objavila fotografije sa bebom u krilu, koje će biti cover njenog novog albuma, zbog čega su mnogi mislili da se pevačica već porodila, Halsi je sada potvrdila da je bebu donela na svet 15. jula. 

Sinčiću su dali ime Ender Ridli Ajdin, a u opisu objave stoji: "Zahvalnost. Za najneobičniji i euforičan porođaj ispunjen ljubavlju". 

Pevačica je u više navrata poslednjih meseci govorila kako jedva čeka da postane majka, i da nije mogla da izabere boljeg partnera od Aleva, što nije ništa iznenađujuće ako se uzme u obzir da je u prethodnoj vezi prošla bukvalno kao "bosa po trnju".

Naime, pre nego što će naći ljubav sa najboljim drugom i poslovnim saradnikom Alevom Ajdinom koji je pisac i producent, bila je u vezi sa čuvenim reperom G Easy-jem, a njihova veza redovno je punila stranice žute štampe.

I sama Halsi tada je govorila da je bolesno zaljubljena u kontroveznog muzičara koji ju je varao na svakom koraku, a često je bio i nasilan prema njoj.

halsi i g easy nekada su imali burnu vezu
printscreen/instagram 

Zapravo se i dan-danas prepričava situacija kada je pevačica saznala za njegove prevare. To je zapravo bilo tik pred live nastup na kom je trebalo da izvedu njihov najveći hit "Him & I". Pevačica je izašla na binu i pevala kao da je sve okej, iako se, kako je kasnije tvrdila, osećala kao da se sve oko nje raspada.

Nakon burnog raskida, reper nije birao reči kada su ga pitali za pevačicu, i često je huškao fanove da ostavljaju loše komentare ispod njenih objava.

Srećom, nakon što je uplovila u vezu sa Alevom, situacija se stišala, a pevačica je definitivno ostavila iza sebe sve ono loše.