Za dobru fotku se valja pomučiti, ali jedna "savršena" objava na Instagramu zaista nije vredna da zbog toga izgubite sopstveni život.

Upravo se to dogodilo jednoj influenserki koja je u nameri da uslika savršenu fotografiju, pala sa visoke litice iznad vodopada Ha Pak Lai u Honkongu.

Kako piše The Sun, Sofia je bila u nacionalnom parku sa tri prijateljice kada je nastradala. Nesreća se dogodila u subotu dok je Cheung pokušavala da se fotografiše iznad Ananas slapova, kada se okliznula i pala u 5 metara duboku provaliju.

poginula influenserka sofia cheung
printscreen/instagram 

Iako je hitna pomoć brzo stigla mogli su samo da konstatuju smrt jer joj nije bilo spasa nakon pada.

Inače, influencerka je bila poznata po fotografijama koje je često snimala na visokim i opasnim liticama te je njen Instagram preplavljen takvim objavama.

"Život bi trebalo da bude zabavan, ne glup", piše u opisu njenog profila na Instagramu, a od nje se masovno opraštaju prijatelji i pratioci.

Međutim, Cheung nije prva osoba koja je poginula na tom mestu. Naime, u januaru prošle godine stradala je žena koja je takođe pokušavala da uslika dobar selfi pored vodopada Ananas.

sofia cheung poginula je dok je pokusavala na uslika savrsenu fotografiju
printscreen/instagram 

Pogledajte u galeriji još neke fotografije neustrašive Sofie koja je svoju ljubav prema opasnim lokacijama platila glavom.

printscreen/inastagram Sofia Cheung, influenserka koja je poginula dok je pokušavala da uslika savršenu fotografiju