TRI ZNAKA ZODIJAKA KOJA STALNO BIJE MALER: Njih večito prati loša sreća

Saznajte u nastavku koja tri znaka nemaju sreće...

Devojka
Freepik/yanalya 

Nema čoveka kog nekad ne potera maler. Ipak, tri znaka Zodijaka se izdvajaju, jer oni najčešće imau problema sa lošom srećom. O kome je reč, otkrijte u nastavku...

Devica

Devica je zaista jedna od profi-baksuza. Kod nje u svakom segmentu može da se dogodi neka vrsta loše sreće, zbog čega često umeju da budu uznemireni.

Naročito mogu da paniče u situacijama kada im je sreća preko potrebna, jer unapred zaju da može da izostane. Zbog toga se Device veoma retko ili gotovo nikada ne pouzdaju u sreću, već se maksimalno trude da putem svog zalaganja potpuno isključe taj momenat u kome bi sreća trebala da im presudno pomogne. Sreća ih često ne prati i u ljubavi.

Vaga

Vage su neka vrsta freak-a za sreću. I onda kada sreća treba da im dođe i kada samo što nije pokucala na njihova vrata, naprosto, može da se deogodi preokret i da se sreća pretvori u lošu sreću. Ako izađu napolje kada je sunce, ubrzo može da ih zadesi pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno pre nego oni uđu i slično.

Na sitnice se Vaga lako adaptira i nauči da sa njima živi bez ikakvih frustracija, ali krupne stvari, poput neophodne sreće u poslu, ljubavi i drugim bitnim životnim oblastima će umeti da je frustriraju.

devojka
Freepik/wayhomestudio 

Ribe

Ribe su srećne samo iz jednog prostog razloga, što su previše zaokupljene svojim paralelnim svetom u kome žive, da bi uopšte shvatile koliko ih zapravo loša sreća prati. Inače, kada se osvrnu, aposlutno shvate da sve ono što je bilo neophodno da se dogodi po lepom prinicpu, uglavnom se dogodilo po lošem prinicpu.

Zbog toga mogu da budu nervozni, ljuti, nekada čak i besni. Jedina okolnost koja u njohov život može da prizove iole neku veću količinu sreće je to da pronađu partnera koju će im sreću preneti odnosno emitovati.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši