Venera u Jarcu je ledena dama. Ona je vulkan strasti kome treba vreme da se probudi a kada se probudi jako teško se gasi. Kao ljubavnica je strastvena i pomalo pervezna i ponekad se sama "stidi" svojih ljubavnih apetita. Kada nađe partnera koji zna da je opusti tada se ona potpuno otvara.

U mladosti je privlače stariji muškarci koji su na vodećim položajima. Kako vreme prolazi i ona postaje starija tada je privlače malđi muškarci. U ljubavi je privlače samo realne stvari, voli da se ljubav pokaže delima i ne živi u mašti.

Šta donosi retrogradna Venera u Jarcu?

Od 5. novembra ona je u znaku Jarca, ali 19. decembra kreće u retrogradni hod! Skoro sa istog stepena kada je bila retrogradna 2013. godine. Neka se svako vrati u te godine i neka pokuša da se seti šta se tada dešavalo.... Retrogradna Venera je sukob starog i novog tj tradicije i modernog. U nama će biti previranja, lomićemo se kako i šta da uradimo. Kada prelomimo a svi ćemo prelomiti, tada nastupa naše "novo doba". Većina nas će rešiti svoj unutrašnji sukob.

horoskop
Shutterstock 

Kao i te 2013. tako i sada koju god osobu da ste upoznali, da je ušla u vaš život veza nije opstala. Bilo je strasti, pomeranje uma, granica ali nije opstala... Tako će i sada biti. Neretko sa ovakvim aspektom se sreću karmičke ljubavi , duše koje su nekada na nekom drugom nivou srele i one započinju svoj ples.

Tu su dok ne nauče lekciju, karma sama po sebi nije sveto slovo , ona je u stavri "teret, prtljag" života koji imamo ali ne treba da ga nosimo celog života.

Sa ovim tranzitom odnosi će se okončati, biće i razvoda. Jer sve što se sklapa pod ovim tranzitom je osuđeno na pucanje. Jedino oni koji u svom ličnom natalnom horoskopu imaju retrogradnu Veneru u Jarcu za njih ovo ne važi. Njima ovaj tranzit donosi sve suprotno od navedenog.

Za vreme retro Venere u Jarcu obratite pažnju na komunikaciji, odnose i na novac. Može doći do iznenadnih troškova ili da ih nekontrolisano trošimo. Venera u Jarcu je biznis žena koja ozbiljno zarađuje, biće novca ali je bitno da budemo umereni i racionalni.

Ovaj period je savršen za pokretanje nekih starih priča koje su ostale nedovršene. Ako imate neku priču sa partnerom ili osobom koja je samo nestala iz vašeg života i sada se vratila, pričajte i sve će se lepo posložiti. Bićete zadovoljni i zaokružićete priču.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.