Osvetnički povratak Adrijane Lime: U javnosti je razapinjali, a posle 6 godina svima očitala lekciju

Adrijana Lima se vratila na revije posle 6 godina pauze i izgleda bolje nego ikad!

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poznata manekenka, Adrijana Lima, ponovo je prošetala pistom, i to na reviji brenda "Schiaparelli", u okviru Nedelje mode u Parizu. Ovaj povratak posebno je značajan jer je najpoznatija (bivša) srpska snajka i nekadašnja supruga našeg košarkaša Marka Jarića, nakon porođaja odlučila da se posveti porodici i napravila šestogodišnju pauzu od modnih revija.

"Posle pauze koju sam iskoristila da provedem vreme sa svojom decom, bilo je divno vratiti se na pistu danas", izjavila je Lima za magazin "People".

"Još lepše je bilo što sam se vratila u saradnji sa svojim dragim prijateljima iz Schiaparellija", dodala je lepotica.

Na reviji je nosila upečatljivu belu haljinu s prugama i korsetskim detaljima, koje su isticale njen prepoznatljiv, elegantan stil. Izgled je upotpunjen zlatnim dugmadima i naglašenim modnim detaljima u vidu velikih minđuša i torbe sa kratkom drškom. Kosu je nosila zalizanu unazad, što je dodatno naglasilo njene izražajne jagodice.

Pogledajte deo ove revije i impresivnu Adrijanu Limu!

Poslednjih godina je Adrijana često bila na meti kritika zbog izgleda i kilaže, kao da nekadašnjem Viktorijinom anđelu nije bilo dozvoljeno da ima višak nakon porođaja, kao i sve "obične" žene. Ovim povratkom na modne piste može se reći da je ućutkala zle jezike!

Pre same revije, Lima je viđena u elegantnoj sivoj kombinaciji koja se sastojala od pantalona  muškog kroja i diskretno satenske košulje, a preko je nosila oversized kaput.

Pogledajte kako je Adrijana izgledala u ovom savršeno trendi stajlingu.

Lima se nedavno preselila iz Majamija u Los Anđeles, kako bi provela više vremena sa svojom decom. Sa bivšim suprugom, Markom Jarićem, ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, dok sa sadašnjim partnerom Andreom Lemersom ima sina. Pored toga, aktivno učestvuje u odgajanju Lemersove dvoje dece iz prethodnog braka.

Njena dugogodišnja saradnja sa modnom agencijom "The Society Management" takođe je obnovljena, što znači da je Adrijana Lima ponovo u punom zamahu svoje karijere. Na ovoj reviji pridružile su joj se i druge poznate manekenke, poput Kendal Džener i Kendis Svonpul.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Revija Verice Rakočević  Kurir