Na premijeri filma "The Thicket" u Los Anđelesu, koja je održana sinoć, brazilska manekenka Adrijana Lima došla je u pratnji svojih ćerki Sijene i Valentinе, kao i partnera Andreja Lemera.

Adrijana se pojavila u belom sakou i širokim belim pantalonama. Atmosfera je bila vesela, a društvo su činili i Andrea Lemerovi prethodni potomci, Mia i Lupo.

Adrijana Lima
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Komentatori primećuju da starija ćerka Valentina sve više liči na Adrijanu, dok je mlađa Sijena, po svemu sudeći, mini verzija svog oca Marka Jarića. Iako su još uvek mlade, obe devojčice već pokazuju svoju ljubav prema modi i imaju svoj prepoznatljiv stil – Valentina je nosila mini džins haljinu uz zlatni nakit, dok je Sijena nosila belu haljinu sa nabrusima na jedno rame i zlatnu torbicu.

Adrijana Lima
Fati Sadou/ABACAPRESS.COM/Shutte / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Za podsećanje, Adrijana Lima i Marko Jarić su bili u braku od 2009. do 2016. godine, dok su se razdvojili 2014. godine. Adrijana je sa partnerom Andrejom Lemerom dobila sina Sajana 2022. godine, a bivši supružnici nastavljaju da održavaju dobre odnose i zajednički odgajaju svoje ćerke.