Marko Jarić i Adrijana Lima nisu zajedno još od davne 2014. nakon pet godina braka. Ipak, bivši par ostao je u sjajnim odnosima, te zajedno podižu ćerke Valentinu i Sijenu. U jednom trenutku, ne tako davno, šuškalo se i navijalo bogami, da su ponovo blizu pomirenja, međutim, na kraju ipak nije bilo ništa od toga. O Markovom ljubavnom životu dugo se ništa ne zna, a Adrijana je sreću našla kraj Andree Lemersa kojem je rodila sina.

Ipak, iako je evidentno da je nekadašnja manekenka srećna kraj Andrea, mnogi su mišljenja da niko nikad neće uspeti da nadmaši Marka po tome kako ju je tretirao, pre nego što ju je navodno prevario.

Šmerkerski potez kojim je Jarić smuvao Adrijanu Limu
Shutterstock 

Naime, nije tajna da je naš košarkaš oduvek bio poznat kao veliki džentlmen čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, tačnije o trenutku kada je Lima "popustila" i postala Markova devojka. Ipak, Marko dugo nije želeo da otkrije kako je smuvao jednu od najlepših žena sveta.

- Ne smem nikom da kažem kako sam smuvao Adrijanu. To je tajna, koju bih morao da naplatim -rekao je svojevremeno Marko Jarić kroz osmeh.

Međutim, deo tajne otkrila je Adrijana kada je priznala kakvim je šmekerskim gestom uspeo da je obori s nogu.

Adrijana Lima s Markom ima dve ćerke
Profimedia 

- Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je sačekalo iznenađenje - moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio -ispričala je Adrijana pre mnogo godina.

Naravno, ovakav gest oduševio bi gotovo svaku ženu, te nema sumnje da su ovakva iznenađenja bila česta tokom njihove veze, a kasnije i braka. Ipak, presudile su neke druge stvari.

Vila Marka Jarića na Dorćolu proglašena za najlepšu u 2022. godini.
XPUSDLMZ / Backgrid UK / Profimedia 

Mnogi se danas šale da bi Lemers mogao da "uzme papir i olovku i nauči kako se tretiraju žene", ali nema sumnje da Adrijanin novi izabranik i te kako zna kako da joj izmami osmeh na lice.

Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Adrijana Lima sa dečkom

 Bonus video

MARKO JARIĆ POKAZAO RASKOŠNU KUĆU U MAJAMIJU Nasred dnevnog boravka OGROMAN LUSTER, u dvorišu bazen Instagram

Izvor: Wanted A.N.