Marko Jarić i Adrijana Lima nisu zajedno još od davne 2014. kada su se razveli nakon pet godina braka. Ipak, bivši par ostao je u sjajnim odnosima, te zajedno podižu ćerke Valentinu i Sijenu. Slavna manekenka se pojavila sa naslednicama u Los Anđelesu na premijeri filma i pozirala dežurnim paparacima, a mnogi su primetili da je jedna ćerka njen klon, a druga preslikana otac.

Iako se u jednom trenutku, ne tako davno, šuškalo se i navijalo bogami, da su ponovo blizu pomirenja, međutim, na kraju ipak nije bilo ništa od toga. O Markovom ljubavnom životu dugo se ništa ne zna, a Adrijana je sreću našla kraj Andree Lemersa kojem je rodila sina.

Adrijana Lima
Fati Sadou/ABACAPRESS.COM/Shutte / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, iako je evidentno da je nekadašnja manekenka srećna kraj Andrea, mnogi su mišljenja da niko nikad neće uspeti da nadmaši Marka po tome kako ju je tretirao, pre nego što ju je navodno prevario.

Kojim šmekerskim potezom je Jarić osvojio Adrijanu Limu?
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Naime, nije tajna da je naš košarkaš oduvek bio poznat kao veliki džentlmen čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, tačnije o trenutku kada je Lima "popustila" i postala Markova devojka. Ipak, Marko dugo nije želeo da otkrije kako je smuvao jednu od najlepših žena sveta.

- Ne smem nikom da kažem kako sam smuvao Adrijanu. To je tajna, koju bih morao da naplatim - rekao je svojevremeno Marko Jarić kroz osmeh.

Međutim, deo tajne otkrila je Adrijana kada je priznala kakvim je šmekerskim gestom uspeo da je obori s nogu.

Kojim šmekerskim potezom je Jarić osvojio Adrijanu Limu?
Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia 

- Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je sačekalo iznenađenje - moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio- ispričala je Adrijana pre mnogo godina.

Naravno, ovakav gest oduševio bi gotovo svaku ženu, te nema sumnje da su ovakva iznenađenja bila česta tokom njihove veze, a kasnije i braka. Ipak, presudile su neke druge stvari.

Marko Jarić i Adrijana Lima razveli su se 2016. godine, a 2020. šuškalo se o njihovom pomirenju.
Shutterstock 

Mnogi se danas šale da bi Lemers mogao da "uzme papir i olovku i nauči kako se tretiraju žene", ali nema sumnje da Adrijanin novi izabranik i te kako zna kako da joj izmami osmeh na lice.