SKOK ZA 300 ODSTO ZA MANJE OD 24 SATA: Stajling glumice iz "Euforije" koji je izazvao modnu pomamu među trendseterkama

Iako se čini da moda u seriji "Euforija" nije previše bitna, podataka o velikom inetersovanju za jedan američki brend govori suprutno.

Youtube

Modni odabiri likova iz omiljenih serija davno su postali bitni, a izbori kostimografa u stanju su da pokrenu veliku potražnju na internetu i pojedince učiniti modnim ikonama preko noći.

Upravo to se desilo s glumicom iz serije "Euforija".

Uz glumačku postavu koja čine poznata imena poput Džejkoba Elordija i Zendaje, svojim stilom veliku pažnu privukla je Leksi koju koju glumi glumica Mod Apatou.

Youtube 

Naime, u prvoj epizodi na novogodišnjoj zabavi mogli smo da vidimo Leksi koja je odevena u komade s potpisom njujorškoga brenda Batsheva.

Samo 24 sata nakon emitovanja prve epizode, ovom brendu na modnom sajtu "Stylight" pretraga porasla za 300 odsto što dovoljno govori o uticaju "Euforija" na modne konzumente širom sveta.

Youtube 

Leksi nosi komade koji su napravljeni specijalno za seriju, koje je brend osmislio s kostimografkinjom "Euforije" Hajdi Bivens, a sastoji se od narandžaste bluze od šafrana s puf rukavima i dubokih pantalona boje fuksije. 

Ne treba zaboraviti i ostale akterke koje su svojim look-om privukle pažnju - Medi u prepoznatljivoj provokativnoj kombinaciji koja sjajni opisuje njen lik, kao i Kejsi u uskoj haljini koja ističe njene glavne adute, a više autfira iz pomenute serije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Stajlinzi iz popularne serije