OMILJENA HALJINA KERI BREDŠO KOŠTA SAMO 500 DINARA: Iznenadićete se kada čujete gde je kupljena

Haljina Keri Bredšo koja je privukla najviše pažnje košta, ni manje ni više nego 5 dolara.

Youtube

Verovatno dam je teško da poverujete da pojedine haljine koje je Sara Džesika Parker nosila u nastavku kultne serije "Seks i grad" vrede samo pet dolara i zapravo su kupljeni u second hand radnjama, navode kostimografi kuće HBO za "Page Six".

Naime, Moli Rodžers i Dani Santijago, kostimografi koji su radili na novoj sezoni serije, naveli su da određene haljine Keri Bredšo zapravo nemaju nikakvu skupocenu etiketu i da su kupljene u second hand prodavnicama, a da su pojedine vredele samo šest dolara, odnosno oko 500 dinara.

Fanovi su imali podeljene komentare kada je reč o modnom izrazu čuvene Keri u novoj sezoni, još dok se serija snimala, a mediji su konsantno objavljivali fotografije sa seta.

Za jednu specifičnu haljinu, fanovi su mislili da pripada robnoj marki „Forever 21“, međutim Santijago je to demantovao.

BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

"Radi se o haljini koja zaista košta šest dolara i kupljena je u nekoj random prodavnici u Njujorku pre par godina. Kasnije smo saznali da pomenuta marka ima veoma sličnu haljinu, sa veoma sličnim dizajnom, ali nije reč o istom komadu odeće", objasnio je on.

J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dodaju da ih je pandemija inspirisala da idu na staromodniji način oblačenja.

"Nismo želeli da trošimo gomilu novca na skupocene haljine. Mislimo da ni Keri Bredšo u seriji, nakon pandemije, ne bi to radila. Umesto toga smo se odlučili za neki vintidž izgled", rekli su oni.

Ipak, pojedina izdanja Keri Bredšo privukla su veliku pažnju - poput raskošnih haljina, kombinezona i čuvenih cipela, a njena izdanja sa seta, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Modna izdanja čuvene novinarke u kultnoj seriji