KLJUČAN NAČIN DA UVEK IZGLEDATE SKUPO I LUKSUZNO: Kombinacije boja koje treba da uvrstite u svoje outfite

Neke kombinacije boja su ultimativni trend jer instant čine stajling luksuznijim i modernijim.

Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zimski stil oblačenja je obično prepoznatljiv po slojevitosti, tamnijim i neutralnim bojama, ali postoje boje koje ceo stajling mogu učiniti luksuznijim.

Bez obzira da li se bazirate na svetlim tonovima ili vibrantnom koloritu, možete izgledati podjednako luksuzno u oprečnim nijansama.

Mnogi dizajneri poslednjih godina predlažu ženama da osveže svoje zimske kombinacije bojama koje odišu luksuzom i elegancijom.

Ipak, prilično je teško uspešno kombinovati boje prilikom odevanja na pravi način, a jedino dobri rezultati u ovom poduhvatu mogu doneti primećen stajling.

Usled toliko trendi vibrantnih boja, poput zelene, roze, lila i narandžaste, težak deo predstavlja sklapanje ovih nijansi zajedno.

Shutterstock 

Postojeća pravila nemaju baš uvek smisla, što sve ovo čini još težim za razumeti. Podsetimo se samo tradicionalnog verovanja da roze i crveno ili roze i zeleno nikako ne idu zajedno, a na primetima svetskih trendseterki jasno vidimo da to nije baš tako.

Važno je samo ne dopustiti da ovaj trend bude veći od vas i na taj način vas obeshrabri, jer smo upravo tu da vas upoznamo sa pravilima koje kombinacije boja čine stajling luksuznijim.

Plava + braon

Lila + bela

Crna + zelena

Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Narandžasta + zelena

Narandžasta + siva

Lila + zelena