KIM JE PROGLAŠENA ZA IKONU STILA, A NEKAD SU JE ZBOG TOGA ISMEVALI Evolucija rijaliti zvezde oko koje se dizajneri grabe

Modni stil Kim Kardašijan menjao se tokom godina, pa je tako od najgore odevene žene postala ikona stila.

Profimedia, Shutterstock

Kim Kardašijan proglašena je za ikonu stila, a njena modna izdanja koja gledamo poslednjih par godina dokazuju da s velikim razlogom ova laskava titula pripada upravo njoj. 

Kim Kardašijan, vlasnica kozmetičke imperije koja joj je obezbedila status milijarderke, u svoj rezime sada može da doda i "People' Choice" nagradu modne ikone.

Poslednjih par godina Kim se nalazi na listi najbolje obučenih zvezda, ali nije uvek bilo tako.

Iako u svet poznatih i slavnih nije ušla na graciozan način, Kim Kardašijan je uspela da izgradi imidž trendeseterke sa stilom koja je postala modni uzor ženama širom planete. Njne stil se transforimsao kroz godine, a mi smo izdvojili njena najupečatljivija izdanja.

Shutterstock 

Viđali smo je u raznim izdanjima - u koži, lateksu, šljokicama, tilu, perju...

Shutterstock 

Nekada su je zbog stila prozivali, a danas gotovo da nema dizajnera koji ne želi da radi sa njom... Neki je vole, neki, ali jedno je sigurno - Kim nameće trendove, pa čak kada je obučena od glave do pete, ali bukvalno.

Shutterstock 

Skupili smo 50 fotografija uz koje jasno možete videti kako se modni stil Kim Kardašijan menjao tokom godina, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte njen modni preobražaj:

Shutterstock Kako se tokom godina menjao njen stil?