Juče je u Nju Džerziju održana dodela MTV video muzičkih nagrada, a zbog spektakularnih izdanja koje smo viđali prethodnih godina, ove smo sa razlogom očekivali pomeranje granica dobrog, ali i lošeg ukusa.

Neke zvezde su se pojavile bez veša, neke u izdanjima nalik na pidžamu, druge su otkrile previše, a američka pevačica Lizo se pojavila u haljini Žan Pol Gerlana koja je privukla najviše pažnje.

Lizo u haljini koja liči na kesu za smeće.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

34-godišnja pevačica zaprepastila je sve u predimenzioniranoj haljini koju je udružila sa crnim rukavicama, crnim karminom i pirsingom na usni.

Nosila je zalizanu kosu koja je padala ka nazad, a čitav stajling je začinila velikim zlatnim minđušama koje su bile u rasponu od malih do velikih.

I dok ova predimenzionirana haljina jedne podseća na kesu za smeće, drugi kažu da liči na veliki crni oblak.

"Oblak crnog dima", "Najveća kesa za smeće koja je kročila crvenim tepihom", "Crveni tepih ovo ne zaslužuje", samo su neki od komentara.

A, iako je Liza privukla najviše pažnje, nije jedina zvezda o kojoj se danas priča, a u nastavku pogledajte i ostale kombinacije koje su ostale zapažene na ovogodišnjoj dodeli MTV nagrada:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Doug Peters / PA Images / Profimedia Mtv nagrade 2022. proizvele su mnogobrojna upečatljiva izdanja zvezda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!