Latino diva Dženifer Lopez i u šestoj deseniji prkosi godinama i osvaja svojom bezvremenskom lepotom.

Svi su složni da Džej Lo u poslednje vreme izgleda bolje nego ikada, a slavnoj lepotici podjednako dobro pristaju sportski look, kao i glamurozna izdanja na crvenom tepihu.

Tako je sinoć, Dženifer Lopez na crvenom na dodeli MTV filmskih i TV nagrada 2022. sve poglede prisutnih prikovala za sebe.

Čini se da je tačno je znala kako da impresionira donevši baš ovaj besprekoran stil na crveni tepih.

Glumica i pevačica izašla je u smeloj Monot haljini sa debljim bretelama koju krase izrezi na bokovima i na taj način otkrivaju malo kože za seksepilniji izgled. Kao dodatak ponela je kožni korset, takođe dubokom izreza na dekolteu, sa cibzarom na prednjoj strani.

Pored proreza koji je bio popularan 90-ih, a danas se mnogima ne dopada, Dženifer se tu nije zaustavila, te je njena haljina imala i šlic pozadi koji je dodatno dao na važnosti sinoć. 

Dženifer Lopez u haljini sa dubokim dekolteom.
Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

Nedavno je sličan prorez na boku ponela i Bela Hadid na crvenom tepihu u Kanu i time prikupila sve simpatije modnih znalaca. 

Izgled je dopunila crnol clutch torbicom i dijamantskim nakitom, uključujući kratku ogrlicu, narukvicu, prsten i minđuše, kao i njen zadivljujući verenički prsten sa zelenim dijamantima. 

Ikona pop kulture i mode ponela je nagradu MTV generacije za najbolju pesmu godine sa numerom "On my way", a tom prilikom se obratila i Dženifer: 

"Želim da se zahvalim ljudima koji su mi pružili radost i onima koji su mi slomili srce", dodao je Lopez. "Onima koji su bili iskreni i onima koji su me lagali. Želim da se zahvalim pravoj ljubavi i želim da se zahvalim načinu na koji sam lagala sebe jer sam tako znala da moram da rastem", rekla je pop diva za kraj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!