Latino diva Dženifer Lopez voli modu i često je možemo videti u trendi komadima. Džej Lo je prepoznatljiva po damskom stilu pa tako redovno nosi haljine, ali, ipak, ponekad je možemo videti i u nešto opuštenojoj varijanti kada se odluči za oversized mini haljinu.

Ipak, iako je ovakvu haljinu moguće nositi na ravne cipele, pa čak i patike, Džej Lo retko kada odustaje od visokih potpetica.

Latino diva ni ovoga puta nije uspela da promakne dežurnim paparacima, a njih je ovoga puta počastila stajlingom u zemljanim tonovima.

Ipak, čini se da je Dženifer, iako je leto iza ćoška, teško pada da se oprosti od komada namenjenim za nošenje u hladnim mesecima u godini. 

Dženifer Lopez u čizmama tokom visokih temperatura.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako je pop diva oversized haljinu stegla u struku pletenim kaišem koji je kao stvoren za leto, a u istoj krem boji ponela je i čizme preko kolena.

Iako temperature odavno premašuju 20 stepeni, Džej Lo izgleda ne mari za to što je mnoge i zabrinulo s obzirom na to da su se svi pitali kako je moguće da joj nije toplo.

Dženifer Lopez nosi čizme i krznenu torbu u sred leta.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim dugih čizama, Lopezova nije puno razmišljala ni o torbi, pa je tako u sred visokih temperatura ponela krznenu torbicu kakav je specijalizovana za nošenje u hladnijim mesecima.

Ipak, sunčane naočare avijatorke, kao i alka minđuše, koje su postale njen zaštitni znak, ni ovoga puta nije zaboravila da isfura.