Sinoć je u Santa Moniki održana još jedna dodela nagrada američkog Udruženja filmskih glumaca (SAG).

Slavne ličnosti prošetale su crvenim tepihom u najboljim kreacijama, trudeći se da oduševe modne kritičare, ali je pažnju svih privukla jedna dama, i pokazala kako velika zvezda treba da izgleda.

U pitanju je, naravno, Ledi Gaga koja se pojavila u jedno od možda najlepših izdanja do sada. Nosila je dugačku, belu Armani haljinu sa gornjim delom koji podseća na korset i dekolteom ukrašenim srebrozlatnim štrasom.

Ceo look upotpunila je retro krupnim talasima nalik na glamur starog Holivuda i efektnom šminkom po kojoj je prepoznatljiva, a malo je reći da su svi pogledi bili samo na njoj.

Ledi Gaga odabrala je Armani belu haljinu sa gornjim delom nalik na korset.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Glamuroznom pečatu doprinela je i skupocena, dijamantska Tifani ogrlica, a jedini "Gaga momenat" bile su cipele sa visokom platformom.

Ledi Gaga oduševila je izdanjem na dodeli SAG nagrada.
pritnscreen/instagram 

Komplimenti na njen račun se od sinoć samo nižu, a opšti utisak je da je njen stil svakim danom sve bolji i da je pravi primer kako jedna žena od stila treba da izgleda. 

Gaga je tako nastavila iz sjajnih izdanja kojim nas oduševljava u poslednje vreme, počev od stajlinga sa premijera Gučijevih, pa sve do izdanja koja je birala za snimanja emisija, gde se sve više pojavljuje u elegenatnim haljinama, bez ekcentričnih detalja na koje smo navikli, a još fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte neka od najboljih modnih izdanja Ledi Gage

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!