Glumica Kejti Holms nedavno je prisustvovala Nedelji mode u Njujorku, kada je svojim modnim izborom podigla mnogo prašine na društvenim mrežama.

Iako su njene odevne kombinacije često inspiracija mnogim ženama, poslednja dva izdanja Kejti Holms ne prestaju da se komentarišu. Naime, glumica je u oba odlučila da naglasak bude na beloj boji, a njen stil je, kao i uvek, bio klasičan i elegantan.

I dok su mnogi komentarisali da je previše smršala, zbog čega joj je lice "upalo" što joj je potpuno izmenilo lik, više interesovanja izazvala je njena kombinacija za Nedelju mode u belom kaputu. Beli kaput klasičnog kroja sa dvorednim kopčanjem je iskombinovala sa maksi haljinom braon boje koju potpisuje modna kuća Tory Burch.

Uz to je iskombinovala najlonke u crnoj boji i sandale ukrašene biserima sa potpeticom od kristala, a upravo ovaj detalj izazvao je najviše komentara.

Kejti Holms na nedelji mode u Njujorku
JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia 

"Zar se nije pogledala u ogledalo pre nego što je izašla?", "Čarape i sandale? Ne!", "Ovo je verovatno najgore izdanje u kome sam je videla do sada! Jednostavno grozno od glave do pete!", samo su neki od komentara na račun stajlinga slavne glumice.

Modna kombinacije slavne glumice privukla je veliku pažnju
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Kejti Holms obućom često privlači pažnju. Podsetimo, ona je među prvima ponela nekada najomraženiju obuću - mokasine, a u decembra prošle godine takođe izazvala mnogo pažnje crnim kožnim mokasinama nešto neobičnijeg dizajna.

Glumica ih danima nije izuvala, a više njenih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, JESSE BAUER / INSTAR Images / Profimedia Slavna glumica obućom privlači pažnju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!