Proslavljena 39- godišnja Natalija Vodjanova ne propušta Nedelje mode od kako je kročila u svet mode kao veoma mlada. 

Titula jedne od najplaćenijih manekenki sveta uvela ju je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece, a koji je nakon razvoda priznao da je zbog nervog sloma potražio stručnu pomoć.

Pre nekoliko dana je Natalija Vodjanova na reviju Louis Vuittona pristigla u društvu svog supruga Antoana, kog je zasenila upečatljivim crvenim kaputom i pletenim kompletom, ali ponajviše izborom obuće.

Natalija Vodjanova iznenadila neobičnim odabirom obuće.
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ovaj set u sivim i crnim tonovima sa srebrnim detaljima istakao je vitku figuru zgodne Ruskinje, ali ono što je više od svega upalo u oči je njen veoma neobičan, ali hrabar izbor obuće za mesec januar. Ovakav model do sada nismo imali prilike da vidimo, a reč je o ravnim bajkerskim čizmama sa otvorenim prstima.

Natalija Vodjanova na Nedelji muške mode u Parizu obula čime otvorenih prstiju.
Shutterstock 

Natalija retko prati trendove, a neguje specifičan stil u kome dominiraju efektni komadi luksuznih brendova koji se uglavnom ne dopadaju ljubiteljima mode koja je masovno zastupljena.

No, ona ne mari za kritike i iznova nam pokazuje drugu stranu mode sa komadima napravljenim samo za one sa najdubljim džepom, a koji ipak ostavljaju utisak nonšalantne elegancije.

Životnu priču Natalije Vodjanove često nazivaju modernom bajkom.
Natalia Vodianova / East2West News / Profimedia 

Inače, životnu priču ove 39-godišnjakinje često nazivaju modernom bajkom, s obzirom da da je odrastala u teškoj bedi i siromaštvu.

Detinjstvo je provela radeći na pijaci, a tamo ju je primetio modni agent koji ju je uveo u svet mode te joj tokom godina omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo da sanja. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 miliona dolara.

U galeriji pogledajte neobičan model čizama koji do sada nismo videli:

MCC / Spread Pictures / Profimedia, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Natalija Vodjanova u čizmama sa otvorenim prstima u januaru na Nedelji muške mode u Parizu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!