I kada odlazi na svoje radno mjesto, 41-godišnja Keli Bruk i te kako pazi šta će obući, jer je svesna da će je na putu do posla sigurno slikati paparaci.

Ona retko greši u svojim modnim odabirima, a tako je bilo i sada kada je svoju kombinaciju prilagodila i nižim temperaturama.

Keli je crnu rolku ukombinovala sa uskim pantalonama, ali u prvom planu je ipak bio topli kaput u kamel boji, koji se veže oko struka, ponela je i kožne čizmice u istoj boji. Pogled je sakrila iza sunčanih naočara, a oko vrata je imala ogrlicu s priveskom u obliku meseca.

Kaput ovakvog kroja važi za ultimativni modni klasik koji će vas pouzdano spasiti u svim prilikama. Njegova verzija u kamel boji odavno je proglašena kaputom koji nikad ne izlazi iz mode, a sve zahvaljujući popularnosti koju na modnoj sceni godinama uživaju modeli s potpisom italijanske kuće Max Mara.

keli bruk u kamel kaputu
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U večernjim prilikama kaput s remenom uspijeva zablistati u paru s haljinom slip kroja i visokim potpeticama, a u odnosu na brojne modele koji ove sezone krase police trgovina osobito laskaju figuri i pristaju različitim tipovima ženskog tijela.

kaput za jesen, zimu
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia