O ukusima ne treba raspravljati, i to bi trebalo da je tako, ali...

Uvek nekako dođe do toga da se na kraju ipak polemiše oko modnih izbora.

Da se razumemo na samom početku, potpuno je normalna stvar da ono što se dopada jednoj osobi, ne mora nužno da se dopada drugoj i obrnuto, ali u ovom slučaju, hilajde muškaraca složilo se u jednom - ovaj komad bi ženama zabranili.

Naime, na jednoj Reddit grupi, započela se rasprava oko kupaćih kostima, i da, iako je većina složna da im je bikini omiljen model na ženama, ovaj jedan ubedljivo je prednjačio na listi najgorih.

Naime, u pitanju je kupaći kostim čiji je gornji deo pravljen od tanke mrežice, a određeni delovi prekriveni su tkaninom krojenom u obliku ženskih šaka sa nalakiranim noktima.

Naravno, kako to obično ide na Redditu, uglavnom se komentarisalo bez zadrške.

"Šta je ovo pobogu", "Bizarniji kupaći nisam video", "Ne bih voleo da svoju devojku vidim u ovome", "Izgleda kao da ste nekome odsekli šake", "Razumem ja modu, ali ovo je sr**e", "Kakva gadost", "Ako devojka nosi ovako nešto, jasno je šta će ti uraditi samo na pomisao da varaš"...

Međutim, sve bi to bilo super, da sa druge strane devojke apsolutno ne obožavaju ovaj model kupaćeg. Iza ovog dizajna stoji dizajnerka Adriana Degreas i ovaj kupaći je zapravo stari model, ali je nekako ponovo postao popularan i viralan ove godine kada je gomila influenserki počelo da ga nosi.

kup0aci sa sakama
printscreen/revolve.com 

Iz stog razloga svaki put bi "planuo" kada bi se pojavio na rafovima, a originalna cena mu je oko 136 dolara. Kada pogledate na Instagramu komentare ispod objava devojaka koje nose "šake - kupaći", svaki drugi je identičan - ko je dizajner, gde može da se kupi.

Inče je Adriana poznata po neobičnim modelima, a neki su zaista umetnička dela. Ipak, možda je ovaj model sa šakama ipak za nijansu "too much" našim "jačim polovinama".

Šta vi kažete, da li vam se dopada ovaj model, ili ste na strani muškaraca? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.