UDOBNE POSLOVNE PANTALONE KOJE LASKAJU SVAKOJ FIGURI: Pronašli smo biznis modele od 2.000 dinara

Poslovne pantalone već od 2.000 dinara u jednom od omiljenih high-street brendova

instagram/ mimiarr

Verovatno nikome nije ni na kraj pameti da na +40 nosi pantalone, i razumemo vas. Ali onda su ipak tu neke formalnije prilike - poput odlaska na posao, za koje nam je neiophodan par pantalona u kojima nam neće biti vruće.

Reč je o pantalonama prepoznatljivog dizajna i širih nogavica koji laskaju svakoj građi, a zahvaljujući svom bezvremenskom izgledu bez problema ih možete nositi i s patikama, ravnim papučama, sportskim sandalama...

Modne odlikašice najradije kombinuju ovakve modele pantalona s kežual komadima poput npr. patikama kako kompletan outfit ne bi izgledao previše strog, ali za poslovne prilike biraju cipele na potpetice za korporativniji stil odevanja.

Mnoge modne zaljubljenice su ih već uključile u svoje cool modne kombinacije poput Kendal Džener i Hejli Biberi nose ih s puno stila kako u dnevnim, tako i večernjim prilikama.

Zavirili smo u Instagram naloge influenserki i pogledali kako ih one nose, a potom smo potražili najlepše modele u radnjama omiljenih high-street brendova i izdvojili 10 favorita:

 Bonus video

This browser does not support the video element.

Metalik pantalone  Instagram/lv_blackwell

Izvor: Wanted A.N.