Ukoliko su i vama, kao nama, dosadile farmerke, a niste preterani ljubitelji haljina ili suknji, alternativa su svakako pantalone, ali kakve?

U mnoštvu modela koji vladaju ulicama, nama su favoriti 7 modela upravo jer su se pokazali kao najudobniji, najprijatniji za celodnevno nošenje i uz to se i lako kombinuju sa onim što imamo u ormaru. 

Plus im je i što svaki od modela dobro izgleda i sa patikama i sa elegantijom obućom, te ste mirni i po tom pitanju. Zato, ukoliko tražite alternative koje zbog kojih na džins nećete ni pomisliti do jeseni, ovo su naši predlozi:

1. Biznis pantalone

Klasične pantalone koje mogu biti i deo kompleta, odnosno odela, biće vaš najbolji prijatelj kako za elegantne, tako i za casual kombinacije. Uz košulju su šik, uz majcu trendi, naročito sa patikama.

2. Široke pantalone

Ovde je reč o varijaciji prethodnog modela, ali sa širim nogavicama. Savršene su za opuštene dane kada želite da izgledate tip-top bez mnogo muke, a dobro stoje svima, nevezano za godine ili građu.

3. Lanene pantalone

Njihova popularnost će biti sve veća kako se povećava broj dana sa temepraturom preko 25 stepeni. Veliki plus im je udobnost i to što se u njima nećete preterano znojiti jer daju koži da diše.

4. Palazzo pantalone

Široke pantalone od laganih materijala savršen su dodatak bilo kom garderoberu. Baš kao i klasičan model sa širokim nogavicama, i ovaj će učiniti vašu figuru vitkijom, a kako su nestvarno udobne za nošenje, nećete imati problem da u njima provedete celi dan.

5. Helanke sa trakom

Helanke su velikom broju žena "go-to" za dane kada im jednostavno treba udobnost. Dodajte oversized košulju, primera radi, i voila, dobili ste šik outfit koji privlači poglede. Posebno atraktivno izgledaju modeli sa trakom preko nogu, te obavezno potražite takve helanke za elegantnije outfite.

6. Kargo

Kargo pantalone još su "in", ali klasičniji, svedeniji modeli. Savršeno izgledaju u kombinaciji sa košuljom i sakoom, zbog čega su prigodne i za dan i za veče.

7. "Cropped"

Pantalone do članaka fantastično se kombinuje uz sve u ormaru, naročito ležerni krojevi poput barrel i sličnih modela, te definbitivno treba da budu deo vaših kombinacija.

Pročitajte još: 11 OUTFITA KOJE ĆETE VRTETI U MAJU NA REPEAT: Šik izdanja za radne i za praznične dane kad ne znate šta da obučete

Bonus video:

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

Izvor: Wanted J. S.