Odgovorno tvrdimo - ovog proleća, pantalone su zamenile farmerke, naročito jedan popularni model koji je gotovo preplavio ulice Beograda. I nije ni čudo!

Pantalone za koje još nismo videli da nekome ne stoje dobro i koje tako savršeno skrivaju "višak", pogotovo na stomaku, idealne su od jutra do mraka.

Trendseterke ih nose na posao, uz majice i sakoe ili klasične košulje, u grad, u kombinaciji sa bodijima, bluzama i patikama, ali i u izlazak - "grme" kako izgledaju kada se nose sa potepticama.

Naravno, reč je o klasičnom modelu sa "crtom", koji suvereno vlada trendovima već drugu godinu zaredom. 

Prijatne, široke pantalone definitivno su vaš najbolji drug kada je reč o svakodnevnim kombinacijama jer idu sjajno uz sve što imate u ormaru. To se odnosi i na obuću, te dobro izgledaju i sa mokasinama, i sa baletankama, patikama, kao i sa vrtoglavim potpeticama, naročito špic modelima koji su ove godine pun pogodak.

Uostalom, pogledajte kako ih kombinuju neke od najpoznatijih influenserki sa ovih prostora, kako za posao, tako i za izlazak.

Jelena Simeonova - mokasine, oversized crop jakna

Ena Luna - prsluk i ravna obuća

Tamara - u istom tonu, sa bluzom i sakoom

Jasmina Šupeljak - sa crop košuljom

Iva Bataković - sa klasičnom košuljom i upečatljivim kaišem

Dunja Jovanić - sako, top, štikle, upečatljiv nakit

Una Krlić - sa korsetom i slingback cipelama

Magdalena Onjia - oversized majica i patike

Vanja Pantin - sa upasanom polo majicom

 Realno gledamo, ne znamo koja nam se kombinacija više dopada, te smo prelistali ponudu omiljenih highstreet brendova i pronašli modele koje smo definitivno prevukli u korpu. 

ZARA Pogledajte naš izbor pantalona sa "crtom" koje su najpopularnije ovog proleća.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Izvor: Wanted J. S.