Kako nam se čini, takozvani "old money" stil odevanja ne napušta nas tako lako ni pored velikog zaleta "mob wife" i ostalih potpuno suprotnih stilova nežne i otmetne estetike.

Pantalone niskog struka kakve su dominirale nekada, polako gube na popularnosti te ih ponovo zamenjuju pantalone visokog struka, ali podjednako opuštenog kroja. Upravo takav model ponela je najveća domaća trendseterka koja se proslavila i u inostranstvu, Tamara Kalinić koja svoje pantalone u krem-beloj boji kombinuje na zanimljiv način.

I pored toga što su pantalone visokog struka, a širokih nogavica postale modni klasik, Tamara je odlučila da dodatno istakne belim prslukom i neočekivanim sakoom i torbom u istoj nijansi.

Bele pantalone su jednostavne za kombinovanje, a osim toga u toliko dugačke da prekrivaju čak i visoke potpetice.

Čini se da ovaj model savršeno ističe svaku figuru, a naročito pristaje niskim damama jer ovakav kroj nogavica u kombinaciji sa visokim strukom daje efekat dužih nogu.

Kada bismo u svega nekoliko reči morali da opišemo prolećnu modu, ležernost, razigranost i upečatljivost bi bile neke od prvih reči koje nam padaju na pamet, a upravo to nam omogućuju i široke pantalone visokog struka, a mi smo ih pronašli u Zari.

02192600251-016-a1.jpg
ZARA 

 Bonus video

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza Kurir

Izvor: Wanted A.N.