Tamara Kalinić definitvno je neko ko je inspiracija mnogim damama kada je reč o modi. Ipak, ni njene beauty recenzije nisu u senci.

Naša poznata influenserka koja sarađuje sa svetskim brendovima skratila nam je potragu za savršenim parfemom za hladnu sezonu i u svom nedavnom vlogu na Youtube kanalu otkrila omiljeni.

Reč je o parfemu koji potpisuje luksuzna kuća Chanel. Za parfem "Chanel Coromandel" Tamara je izjavila da joj je omiljeni tokom zime, kao i da joj njegov miris odmah popravi dan.

omiljeni parfem tamare kalinić
Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Les Exclusifs de Chanel Coromandel od Chanel je amber drveni miris za žene. Parfem je kreirao Jacques Polge. Gornje note su Ljuta narandža, Neroli i Citrusi; srednje note su pačuli, koren irisa, Ruža i jasmin; bazne note su Benzoin, Bijela čokolada, Drvene note, Tamjan, Vanilija sa Taitija, Olibanum i mošus.

parfem chanel
pexels-iva-prime 

Chanel Coromandel je bajkovito očaravajući ženski parfem. To je miris koji vas obavija svojom raskošnom aromom, pružajući vam osećaj luksuza i egzotike. Nežan, a opet intenzivan, ovaj parfem će vas osvojiti svojom dugotrajnošću i dubinom. Uz Chanel Coromandel vi ne nosite samo parfem, već i komad umetnosti koji podseća na egzotične destinacije i raskošna iskustva.

Njegova dugotrajnost je zapanjujuća, te nema suknje ta ukoliko parfem prskate tik pred izlazak iz kuće da će vam se osetiti i na kaputu ili jakni.

 Bonus video

Zara parfem koji je kopija Armanijevog Tiktok/fragrance.dictionary

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted V.P.