Vreme pripijenih modela pantalona je prošlo pa ćemo ovog proleća najčešće na gradskim ulicama viđati udobne varijante tzv. poslovnih ili tatinih pantalona kako ih katkad nazivaju. 

Reč je o pantalonama prepoznatljivog dizajna i širih nogavica koji laskaju svakoj građi, a zahvaljujući svom bezvremenskom izgledu bez problema ih možete nositi i s patikama, ravnim papučama, sportskim sandalama...

Dua Lipa nosi poslovne pantalone niskog struka.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon modela tzv. boyfriend i mom jeans, sada se na modnu scenu vraća novi (stari) trend.

Reč je o pantalonama koje su inspirisane muškom odećom, a njihov izgled je šik kombinacija klasičnih pantalona i kargo stila. Ono što ih čini neverovatno udobnim za nošenje je visoki struk, džepovi sa strane i ležeran kroj, a mnogi modeli imaju i nabore, što ih čini sjajnom opcijom i za posao.

Mnoge modne zaljubljenice su ih već uključile u svoje cool modne kombinacije poput Viktorije Bekam, Kendal Džener ili Hejli Biber i nose ih s puno stila kako u dnevnim, tako i večernjim prilikama.

Viktorija Bekam u pantalonama širokih nogavica.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Modne odlikašice najradije kombinuju ovakve modele pantalona s kežual komadima poput npr. patikama kako kompletan outfit ne bi izgledao previše strog, a u nastavku pogledajte kako ih nose fashion dame:

Instagram Pantalone koje se mogu nositi u svim prilikama su must ovog proleća.