Prethodna godina vratila je na modni radar brojne modele pantalona koje su bile popularne početkom milenijuma. Počev od neodoljivih kargo, pa sve do niskog struka. I tokom 2023. godine određeni komadi nastaviće svoju dominaciju, ali se pojedini vraćaju u ekstremnijoj formi, poput pantalona sa širokim nogavicama po principu - što veće, to bolje.

Bilo kako bilo, pogledajte iz kojih modela nećemo izlaziti narednih meseci, a koji su se već našli u ormarima svih stylish devojaka.

1. Opuštene pantalone

Listu najpopularnijih modela za ovu godinu nemoguće je ne započeti modernom varijantom modela iz 80ih. Pantalone suženih nogavica definitivno vraćaju neke uspomene i obećavaju beskrajne trendy kombinacije.

2. Elegantno skrojene "trenerke"

Za one koji preferiraju udobnost pre svega stižu više nego sjajne vesti - 2023. će definitivno biti i u znaku elegantnijih modela trenerki koje odavno više nisu rezervisane samo za sportske aktivnosti.

3. Ekstremno široke nogavice

Pantalone širokih nogavica bile su jedan od najvećih trendova prošle godine, te ako ste investirali u jedan ovakav model, biće vam drago da čujete da ne ide nigde ni ove 2023. godine. Zapravo, slobodno možemo reći da će sam kroj postati još ekstremniji. Dakle, što šire nogavice, to bolje.

4. Pruge

Pruge su nekada možda bile rezervisane za "badass" gangsterske filmove, ali sada se moćan dezen vraća na velika vrata i definitivno preti da postane jedan od najpopularnijih trendova za 2023. Idealan je za poslovne kombinacije, ali i za svakodnevno eksperimentisanje za najrazličitije prilike.

5. Elegantne kargo pantalone

Kargo je tu da ostane, barem se tako čini za sada. Međutim, upravo zahvaljujući ogromnoj popularnosti trendy modela, brendovi su odlučili da im daju raznovrsnije forme, te se sad u bogatoj ponudi highstreet brendova mogu naći i modeli sa trapez nogavicama, kao i elegantnije forme koje ćete obožavati da nosite uz elegantne sakoe i korsete.

6. Pantalone sa podesivim učkurima na rubovima

Bliski rođaci kargo pantalona, modeli sa sa podesivim učkurima na rubovima sve više se nalaze na radaru zaljubljenica u modu. Posebno atraktivno izgledaju u kombinaciji sa sandalama na štiklu, kada vam je potrebno da casual izdanju date dozu elegancije.