FARMERKE DŽEJ LO ZBOG KOJIH SMO OBIŠLE GRAD: Pronašli smo modele koji em skidaju 5 kg, em vizuelno podižu zadnjicu

Farmerke Džej Lo su mnogima jedan od omiljenih modela.

Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia

Dženifer Lopez trenutno provodi vreme u Francuskoj, a svoje urbane outfite donela je i na ulice Pariza.

No jedno izdanje od pre par dana privuklo je ogromnu pažnju trendseterki i nateralo ih u potragu za ključnim komadom koji je celokupnu kombinaciju i učinio modnom desetkom.

Reč je o fantastičnim farmerkama sa širokim nogavicama koje je ponela sa klasičnom belom košuljom, i cipelama na štiklu.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Look je zaokružila oversized mantilom, i zlatnim alkama, a njen look gotovo se istog trena našao na "must-have" listi mnogih it devojaka.

Naravno, akcenat je na farmerkama koje su, verovatno, jedine koje su vam potrebne u ormaru.

Osim što čine figuru skladnijom i mršavijom, u isti mah vizuelno podižu zadnjicu, a kako je reč o modelu sa zvonastim nogavicama, savršeno ćete ih kombinovati i sa baletanakama, i sa patikama, i sa obućom na štiklu.

Ovakav model džinsa jedan je od omiljenih latino divi, no čini se da se upravo ovom modelu od tamnog teksasa najčešće vraća. Razlog nije teško pogoditi - reč je o farmerkama koje imaju manji procenat elastina zbog čega izgledaju "kruće", ali su ujedno i model koji "stisne" tamo gde treba, zbog čega lepo oblikuje kukove i struk, te ukoliko tražite idealan džins koji čini da izgledate vitkije, farmerke koje nosi Lopez su definitivno nešto što treba da imate na umu.

Pročitajte još: DŽINS DŽEJ LO POŽELEĆETE ODMAH U ORMANU Toliko dobro KRIJE KG da ćete uvek izgledati TOP (čak i ako pojedete kolač više)

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kupovina farmerki po sirini vrata  TikTok/screenshot/eliza.co.uk

Izvor: Wanted J. S.