LETNJE HALJINE OD 1.500 DO 3.000 DINARA: Pronašli smo 20 modela na SNIŽENJU koji će osvojiti gradske ulice

Letnje sniženje je počelo! Zato ugrabite svoje favorite među naših 20 modela haljinama koje nisu skuplje od 3.000 dinara.

Instagram

 Kada bismo morali da odabrate odevni predmet koji simbolizuje leto, to bi sigurno bila haljina u razigranim bojama.

Iako vreme govori drugačije, leto nam je stiglo i vreme je da pričamo o haljinama koje jedva čekamo da nosimo, a trenutno su na sniženju!

Zaljubljenice u modu često priželjkuju letnju haljinu savršenu u svakom pogledu – model koji će laskati figuri, biti udoban za nošenje pri visokim letnjim temperaturama, ali i prilagodljiv svakoj prilici.

Instagram 

U želji da ispratimo svaki novi trend koji nam se dopadne, naše stanje na bankovnom računu često zna da pati, te se više nego ikada obradujemo sniženjima, a od danas je zvanično počelo i Zari!

Koliko se trendovi brzo menjaju i smatraju se nestalnim, odnosno iz mode izlaze velikom brzinom kojom su i postale hit. Zato danas svoj orman obnavljamo po nekoliko puta u sezoni, a za neke odevne komade, poput haljina koje ćemo već sledeće sezone zameniti drugim trendi modelima, čekamo primamljiva sniženja!

Čini se kako će leto pred nama biti ispunjeno printovima i bojama! Iznenadili smo se kada smo videli da će boje dominirati i na haljina, a priznajemo da su posebno efektne kada se nalaze na svečanim modelima.

Pored boja, tu su i haljine ukrašene neobičnim prorezima koje deluju kao idealni letnji komad, koji će otkriti taman toliko kože za sexy i girly izgled, a neke od najlepših letnjih modela haljina koje su trenutno na sniženju, pogledajte u nastavku:

STRADIVARIUS, PULL&BEAR Pronađite svog favorita među haljinama koje su trenutno na sniženju!