KENDAL DŽENER U NAJPOŽELJNIJOJ MAJICI SEZONE: Praktična je i laka je za kombinovanje, a cena joj je 1000 dinara

Omiljena majica Kendal Džener jeste rebrasta bez rukava, koja neodoljivo liči na potkošulju.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela potkošulja je jedan od najtraženijih komada za leto 2022 jer uz nju svaki outfit izgleda povezano, a lako prelazi iz dnevnih u večernje kombinacije.

S obzirom na to da je bela i basic, daje bezbroj mogućnosti za kombinovanje, a kako se to najbolje radi zna Kendal Džener.

Članica najpoznatije reality porodice i jedna od najplaćenijih manekenki današnjice svoje casual stajlinge više ne može da zamisli bez ove jednostavne majice koja svakoj kombinaciji uspeva da podari kul izgled.

RACHPOOT.COM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slavna manekenka je to dokazala u prethodnoj godini, a svoju opsesiju ovim tako jednostavnim, a efektnim komadom nastavlja i ovog proleća.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Koliki je Kendal ljubitelj govori to da poseduje isti model i u crnoj boji, a istražujući prodavnice high street brendova njena cena ne prelazi 1000 dinara.

Naime, najveća obožavateljka bele majice u svetu slavnih pokazala je bezbroj outfita u kojima se ona savršeno kombinuje uz farmerke i pantalone visokog struka.

printscreen/instagram 

Bez obzira poželite li da je obučete uz odelo, farmerke ili ispod providne košulje, bela majica bez rukava jedan je od odevnih komada koji se uvek isplati imati u ormaru, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore stajlinzi američke ‘it’ devojke.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia