MANIJA ZA "GOLIM" HELANKAMA NE PRESTAJE: Trendseterke ih nose sa stilom, a Kloi Kardašijan prednjači sa najviše lajkova

Gole helanke su osvojile sve trendseterke, a Kloi Kardašijan ih nosi sa najviše stila!

Instagram

Sve ljubiteljke helanki, a ima ih, sigurno će zanimati vest da modni stručnjaci u 2022. najavljuju veliki povratak ovog tako udobnog komada.

Svetski poznati modni brend Mugler izašao je iz okvira da helanke nosite samo u teretani ili treningu, i iznjedrio je model koji krasi prozirni materijal.

Ne samo da je reč o modelu koji razotkriva kožu na odvažan način, već i dizajnu koji vizuelno skida kilograme.

Umesto uz sportske patike ovaj model slavne francuske modne kuće najčešće se kombinuje s cpelama i sandalama s visokim potpeticama. Zbog svog zanimljivog spiralnog dizajna čini se odličnim komadi koji može biti glavna zvezda vašeg outfita za večernji izlazak.

Instagram 

Kombinacija prozirnog "golog" i crnog materijala na Muglerovim helankama razotkriva žensko telo na laskav način, a dizajnirane su tako da podignu, istaknu i oblikuju ženstvene adute.

Helanke su napravljene od kombinacije poliamida i elastina, a dostupne su u različitim bojama, kao i nivoima prozirnosti.

Kloi Kardašijan nedavno je prošetala nešto odvažniji model Muglerove "golih" helanki u beloj i crnoj boji i sparila ih s pripijenom rolkom i čizmama od prevrnute kože s visokom potpeticom.

Koliko su fashion i poželjne u krugovima svetskih trendseterki govori i činjenica da se može pronaći i kraća verzija – biciklističke čija se cena kreće od 290 evra, dok su duži modeli 490 evra.