4 MODELA HALJINA KOJA NOSIMO OVOG PROLEĆA: Jedan model sigurno već imate u ormaru

U nastavku donosimo modela haljina koje ćemo nositi ovog proleća

Shutterstock

Haljine su sezonama unazad najpoželjniji modni komad jer nas u jednom potezu rešavaju muka oko kombinovanja. Ovaj praktičan i svestran komad odlično je rešenje za svaku sezonu pa tokom jesensko-zimskog perioda rado nosimo varijante od pletiva ili toplijih materijala.

Njihova je svestranost hvale vredna jer sjajno izgledaju bez obzira s kojom ih vrstom obuće spojite.

Nećete pogrešiti ni ako ih nosite s trendi glomaznim čizmama, salonkama, patikama, papučama, sandala... Savršene su i za prelazni period jer ih bez problema možete kombinovati i s mantilom, ali i s kožnom jaknom. Ako ste i vi ljubitelj haljina i rado biste se počastili novim modelom u susret proleću, zanimaće vas koji su od njih i dalje must have.

Evo koja četiri modela će vladati ove sezone...

Haljine s puf rukavima

Popularnost haljina s puf rukavima ne bledi iz godine u godinu, a nimalo ne čudi to što su omiljeni odabir trendseterki jer uvek izgledaju lepo i trendi. Upečatljivi rukavi daju im posebnost. Zaljubljenice u modu nose ih i s čizmama, patikama, ali i zavodljivim sandalama na petu.

Instagram 

Haljine s tačkicama

Tačkice su prošle godine bile in, a na oduševljenje zaljubljenica u ovaj ženstveni print, i dalje su i te kako tražene. Naravno, sitne tačke lepo izgledaju na svakom komadu odeće, ali posebno volimo prolećne haljine s tim printom.

ATA Images 

Cvetne haljine

Cvetne haljine idealne su za proleće, a ako ih već imate u svom ormaru, onda ste savršeno opremljeni! Njima ne možete pogrešiti: bilo da su duge, bilo kratke, u jarkim bojama, krupnog ili sitnog printa - svako će pronaći nešto za sebe.

Instagram 

Midi haljine

Midi haljine idealne su za prve toplije dane, a odlično izgledaju ako ih spojite s trendi patikama. Ako ste zaljubljenica u minimalizam, slobodno se držite neutralnih tonova poput crne, bež, tamnoplave... Ako vam se ipak sviđa šareno, isprobajte neku jarku boju ili neki print koji će svakako privlačiti pažnju.

Print Screen/Zara 

U galeriji u nastavku teksta izdvojili smo najlepše modele haljina koje će se nositi ove sezone:

Instagram, Shutterstock Trendi modeli koji vladaju ove sezone