IDEALAN ODABIR ZA SVAKU PRILIKU: Haljina koja ističe noge dominira ovog proleća, a mi smo pronašli najlepše modele

Sako haljine su u trendu ovog proleća.

Četiri modela maksi haljina kojima zasigurno neće tako lako odeleti.
Shutterstock 

Dobar model sakoa smatra se ključnim odevnim komadom koji morate imati u garderoberu, a duži sakoi u službi haljine s godinama staža na modnoj sceni postali su svojevrsni klasik.

Kultnim odevnim komadom učinila ga je pripadnica njujorškog visokog društva Nan Kempner godine 1966., kada je skinuvši pantalone ušetala u restoran noseći jaknu od smokinga poput haljine.

Od tada pa sve do danas duže verzije sakoa u službi haljine ne prestaju da fasciniraju modnu javnost.

Popularna blogerka Ejmi Song rado nosi sako haljinu
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Slavne lepotice i street style zvezde najčešće ih nose uz salonke, koje stavljaju fokus na noge čineći ih vizualno dužima, ali nisu redak prizor ni višesezonski hit – zavodljive čizme iznad kolena koje deluju zavodljivo u paru sa sako-haljinama.

Trendi modelu sako haljine nije odolela ni Dženifer Aniston
Dee Cercone / Everett / Profimedia 

Pri odabiru ovog odvažnog modela haljine posebnu pažnju obratite na dužinu. Sako-haljine pravilnim stilizovanjem istovremeno deluju veoma elegantno i seksepilno, a sudeći po bogatoj ponudi na policama prodavnica, s lakoćom ćete pronaći odgovarajući model za sebe.

High street brendovi poput Zare i Stradivariusa u svojoj ponudi imaju sjajne modele - od nešto jednostavnijih pa sve do onih elegantnih. U galeriji u nastavku teksta izdvojili smo nekoliko modela koji će dominirati modnom scenom ovog proleća:

Zara.com Zara i Stradivarius u svojoj ponudi imaju razne modele

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši