5 TRENDI JAKNI KOJE ĆEMO VIĐATI SVUDA OVOG PROLEĆA: Izdvojili smo najlepše modele sa polica high street brendova

Inspirišite se za sledeći šoping modelima jakni koje će biti trendi ovog proleća.

Inspirišite se za sledeći šoping modelima jakni koje će biti trendi ovog proleća.
Instagram 

Polako, ali sigurno se police u omiljenim radnjama pune prolećnim asortimanom odeće, pa tako i laganim modelima jakni koje će u mesecima pred nama voditi glavnu reč na modnoj sceni.

Već možemo naslutiti šta se u prolećnoj sezoni očekuje od trenutno viđenih kolekcija dizajnerskih brendova, kao i stajlinga poznatih trendseterki.

Jednim od najpoželjnijih modela već nekoliko sezona su praktične jakne i košulje, popularno zvane shacket, a njegovoj vladavini polako se nazire kraj.

Cikličnost modne industrije ovog proleća najvidljivija je upravo u segmentu jakni. Shacket modeli bi, u meseci pred nama, lako mogli da zamene kožne jakne.

Prošivena jakna trenutno je veoma tražena u prodavnicama.
Instagram 

U svoje prolećne kolekcije, bajkerke su uvrstili jedni od vodećih dizajnerskih brendova današnjice, poput Prade i Balenciage, a ove kultne jakne nisu jedini povratnici na modnoj sceni.

Uz bajkerke, tu su i bomberke, praktične jakne koje su dame poput Kim Kardašijan i Rijane verne godinama.

Ljubiteljke klasičnih kombinacija i ovog proleća doći će na svoje jer police radnji su prepune različitih modela mantila, sinonima za britansku kuću Burberry, a kao što bismo ove sezone ponovo mogli da viđamo bajkerke i šuškavce, isto se očekuje od bomberki i koledžica.

Police u omiljenim radnjama se pune prolećnim asortimanom odeće.
www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia 

Zahvaljujući francuskoj modnoj kući Chanel, čiji je zaštitni znak, bukle koji nikada nije izašao iz mode, a ovoga proleća je posebno poželjan u formi ženstvenih jakni i sakoa. Osim modne kuće koja ga je popularizovala, bukleom su se pozabavila brojna dizajnerska imena, naravno uz popularne high street brendove.

Zahvaljujući Chanel brendu, još uvek se nose ženstvene jakneod tvida.
Instagram 

S druge strane tanke prošivene jakne, čija se novija popularnost najviše može zahvaliti brendu The Frankie Shop, nikada nisu bile poželjnije. Njihove maslinastozelene verzije uverljivo su najzastupljenije, a u aktuelnoj sezoni odlično će pristajati uz debelo pletivo i kožne pantalone.

Ukoliko ste u potrazi za prolećnom jaknom, potražite najlepše trendi modele u nastavku:

Print Screen/Zara Trendi jakne za proleće koje nećemo skidati ove sezone!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši