MODNI SVET JE OPSEDNUT STARIM MODELOM FARMERICA: Rijana i Hejli najavile povratak trenda od pre 10 godina koji svi vole

Obzirom da je modni svet poludeo za baggy širokim farmerkama, izdvojili smo najlepše kojima možete obradovati svoj orman.

Instagram

Popularnost širokih modela pantalona i farmerica ni s novom sezonom ne opada, a novi modni trendovi i dalje pokazuju veliku sklonost prema ovim udobnim modelima.

Čak i slavna Dženifer Lopez polako odustaje od skinny modela i isprobava nove baggy forme od pre 10 godina, dok je ostatak sveta već uveliko opsednut širokim farmerkama i nogavicama.

Njihova popularnost nimalo ne čudi obzirom da ceo modni svet priželjkuje opušteniji kroj farmerica koje skrivaju struk, a to nam je preko potrebno nakon meseci koje smo proveli u trenerkama i helanka kod kuće.

JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U kolekcijama za proleće i leto 2022. dizajneri kao što su Molly Goddard, Rejina Pyo i Peter Do predstavili su neverovatno cool baggy farmerke koje su savršene za kreiranje šik modnih kombinacija.

U svetu slavnih i modno osvešćenih Hejli Biber, Rijana i ostale dame s oduševljenjem su prigrlile ovaj modni trend. Široke baggy modele farmerki, s modelima Vetementsa i Balenciage kao favoritima, spojile su s kultnim modnim dodacima i pokazale stajlinge koji će mnogi vrlo verovatno kopirati.

BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sviđao vam se ovaj model ili ne, činjenica je da su farmerke modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Prave vladarice uličnog stila sjajno se prilagođavaju modnim menama, a nova sezona pred nama donosi zaista uzbudljive komade koji u jednakoj meri omogućuju udobnost i veliku dozu stila.

Instagram 

Ako još niste pronašli svoj savršen par farmerki, na ove modele se uvek isplati baciti oko.