MODNE BLOGERKE IZGLASALE NAJTRAŽENIJU JAKNU: Bila je simbol 90-ih i niko ne veruje da je ponovo trend

Ako ove godine želite da budete u trendu a ne znate koji komad da izaberete, sa kariranom jaknom nema greške, tvrde modne blogerke.

Shutterstock

Možda je vam prva ascocijacija na predimenzionirane karirane jakne ta da su ih nosili naši očevi ili majke, ali ne brinite. Vratile su se u velikom stilu a devojke širom sveta poludele su za njima.

Postoji mnogo trendova koji nam se ne dopadaju, ali istraživanje je pokazalo da sve ono što vidite gotovo u svakom butiku, počinje vremenom da vam se dopada.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Bilo da ste ljubitelj kariranog ili ne, ove jakne definitivno su zauzeli modni tron kada je u pitanju sezona jesen/zima za 2021. godinu.

Za karirane jakne kažu da su jedan od simbola devedesetih godina, a nakon što ih je jedan brend ulične mode lansirao u prodaju, to su učinile i druge prodavnice jer su odmah prepoznale potencijal popularnosti ovog davno zaboravljenog modela.

Poznate blogerke širom sveta su svojim fotografijama na društvenim mrežama doslovno demonstrirale kako ih možemo kombinovati i ne kriju oduševljenje njima.

Prednost ove jakne je u tome što je možete upariti i sa elegantnim izdanjem a i sa potpuno opuštenim, kežual izdanjem u kojem je glavni akcenat trenerka.

Ukoliko baš ne želite karirani print, postoje i oni koji pripadaju više modnom minimalizmu, te se tako možete opredeliti za jednobojne modele ove jakne.

Kaputi su uvek u modi, ali ako pitate modne blogerke, karirane jakne su definitivno najomiljenija jakna ove jeseni, a možete je pronaći u mnogim prodavnicama uličnih marki za pristojnu sumu novca.