NAJRUŽNIJI TREND NIKAKO DA NAS OSTAVI NA MIRU: Rijana nosi FARMERKE koje se nadamo da NEĆEMO VIĐATI NA ULICAMA

Rijanin modni stil može se nazvati jedinstvenim, a nadamo se da promocija ovih ružnih farmerica neće naići na odobravanje onih devojka koje prate trendove koje nameće pevačica.

Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka pop zvezda Rijana nedavno je proglašena za milijarderku i najbogatiju pevačicu na svetu, prema podacima "Forbsa", a prema uličnim modnim izveštajem žena širom sveta one se definitvno ugledaju na popularnu muzičarku.

Pevačica neprestano niže uspehe, kako na poslovnom planu, tako i u ljubavi. Izbacila je parfem koji se odmah rasprodao, a poslednjih meseci joj cveta veza sa reperom A$APOM Rokijem.

Ipak, nadamo se da to neće biti slučaj i ovoga puta. Iako je Rijana takva ličnost da može da iznese sve što poželi, ipak žene treba da znaju da one nisu Rijana i da bi na ulicama bila potpuno drugačija modna priča. Baš takve su njene "ugly" (ružne) Balenciaga farmerke.

Profimedia 

Uz marama model topića s logom brenda Harley Davidson, šarenom bandanom na glavi i Diorovom vintage torbom vojničkog dezena, Rijana je ukombinovala jedinstven model farmerki za koji je zaslužna modna kuća Balenciaga.

Reč je o modelu koji je prvenstveno deblja crvena trenerku koju prekrivaju previše iscepane farmerice. Koštaju oko 1.600 evra i, nekim čudom, već su rasprodate.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte iscepane farmerke sa crvenom trenerka postavom koje pevačica obožava:

Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia Rijana u ružnim farmerkama

Hibridni spoj džinsa i trenerke nekada je već vladao. Da li se sećate samo pantalona sa bočnim prugama na nogavicama, koje su jedno vreme nosili svi? Da li ćemo model koji je Rijana ponela viđati na ulicama, ostaje nam da vidimo...