Nema sumnje da su hladnu sezonu obeležili kožni komadi. Najpre su to bili chic kožni sakoi, potom jakne, a onda su klasične pantalone zamenile kožne koje su it devojke kombinovale na različite načine. 

Nosile su ih i sa patikama, i sa bajkerskim i Ugg čizmama, sling-back modelima i mokasinama. Kožne pantalone više nisu bile samo za grad, već smo ih videli kao deo moćnih poslovnih izdanja, u svečanim, ali i casual prilikama. 

Ipak, nije nam promaklo da su od svih modela tri bila najzastupljenija, što ne čudi ako se uzme u obzir da je reč o klasicima koji će biti u modi i sad i zauvek. 

Kožne pantalone su glavni trend za zimu 2024.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Dakle, kupite ih jednom, a nosite iz sezone u sezonu. Kako je trenutno u toku sezona velikih popusta, primetili smo da se sva tri modela mogu kupiti u Zari na sniženju, iako je naravno, samo do vas koji se najbolje uklapa u vaš stil. 

Na prvom mestu su klasične pantalone sa cigaret nogavicama koje su sada 2.390 dinara. Ovako nešto dobro će izgledati uz sve u ormaru - džempere, kardigane, sakoe, košulje... štikle i patike. 

Savršen bezvremeni model koji ne izlazi iz mode.

Zara kožne pantalone sa cigaret nogavicama.
ZARA 

Pročitajte još: JEDINE PANTALONE KOJE ĆETE KUPITI JEDNOM I NOSITI ZAUVEK: Trend su #1 za jesen i za zimu i ne možemo da ih se nagledamo

Za njima je drugi klasični model idealan za one koji žele da izgledaju mršavije. Reč je o pantalonama sa nešto širim zvonastim nogavicama

Naročito dobro izgledaju u kombinaciji sa kaubojskim čizmama, visokim potpeticama ali i sa ravnom obućom. Dobro se kombinuju i sa rolkama, uskim bluzama i košuljama, što ih čini sjajnim saveznikom za chic outfite od jutra do mraka, a trenutna cena im je 2.590 dinara.

Zara kožne pantalone sa širokim nogavicama.
ZARA 

I na trećem mestu nalazi se elegantni širi model koji će, bez sumnje, biti kec u rukavu mnogim fashion devojkama koje vole urbaniji tip oblačenja. 

S obzirom da je reč o pantalonama sa širokim nogavicama, savršeno će biti prijatan za nošenje i tokom prelaznog perioda, a izgledaće podjednako dobro i sa visokim potpeticama i sa patikama, a trenutno mu je cena takođe 2.590 dinara.

Zara široke kožne pantalone.
ZARA 

Koji god model da odaberete, nećete pogrešiti, a ukoliko vam fali inspiracije za kombinovanje, pronašli smo sjajne primere koji ilustruju na koje sve načine možete nositi hit kožne modele.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

GLUMICA SMRŠALA 30 KG I NIKO NE VERUJE KAKO DOBRO IZGLEDA: Rebel Vilson ostavila dečka pa obukla uske kožne pantalone! GRMI instagram/rebelwilson

Izvor: Wanted J. S.