Poslednjih dana, gde god da pogledate, videćete samo jedan model pantalona. Trendseterke su ih prigrlile sa oduševljenjem i nose ih i sa patikama i sa cipelama, bajkerskim čizmama i kaubojkama... a svaki look nas iznova i iznova ostavlja bez daha, sa razlogom, jer je reč o kožnim modelima koji nose titulu "bezvremenih" i jasno nam je zašto.

Kožne pantalone definitivno su u ovom trenutku (doduše, kad nisu?!) najbolja investicija, a kako se mogu kombinovati na najrazličitije načine, osiguraće vam bezbroj izdanja za grad, posao, kafu sa prijateljicama ili nešto slično. 

Koža je definitivno trend koji je tu da ostane, a ove zime nose se komadi u najrazličitijim bojama, počev od klasične crne, neodoljive bordo, neobične braon i kamel, pa sve do interesantnih modela u zelenoj i drugim trendy nijansama.

Highstreet prodavnice već su izbacile pregršt modela, te možete biti sigurni da ćete, ma koliko da ste izbirljivi, pronaći svoj par koji će se savršeno uklopiti uz sve što imate u garderoberu.

ZARA Pogledajte kakve kožne pantalone možete pazariti u omiljenim prodavnicama.

Naposletku, ukoliko niste sigurni da li ćete moći da kožne pantalone nosite na više načina, dozvolite da vas demantujemo i uživajte u predlozima trendseterki koji inspirišu na nova, kreativna izdanja koja "lepe" poglede za sebe.

Casual izdanja

Poslovni outift

Kožne pantalone u boji

Elegantna "night" izdanja

Pročitajte još: OVE PANTALONE SU KLJUČNI KOMAD ZIMSKE GARDEROBE: Donosimo 5 načina kako da ih nosite ove sezone

Bonus video:

Una Krlić u H&M jakni Instagtram/unakrlic