Već nekoliko sezona priča se o ideji cupsule garderobe, koja bi trebalo da nas spreči da trošimo na neplanirane komade odeće. Ali i što bi trebalo da nam olakša kombinovanje odeće iz dana u dan! Kapsula garderoba treba da sadrži ograničen broj komada, a najvažnije je da se savršeno dopunjuju i tako na jednostavan način kreiraju različite odevne kombinacije.

Zašto biste trebali uključiti kožne pantalone u svoju kapsulu garderobu?

Ženske kožne pantalone definitivno predstavljaju jedan od onih komada koji tokom hladnijih dana uvek nađe svoje mesto u garderobi mnogih trendseterki. O njima se može govoriti u kontekstu trendova kada su u pitanju određeni krojevi, ali ih s pravom možemo smatrati komadom koji prevazilazi trendove. Ulaganje u dobar par kožnih pantalona je odlična ideja, jer osim što ih nosite nekoliko sezona ili dok vam ne dosade, one su neverovatno svestran komad.

kožne pantalone
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Uz svestranost, njihova glavna karakteristika je upadljivost. A ako bolje razmislite, malo je komada koji, osim što su neutralni i lako se kombinuju sa ostalim komadima odeće u garderobi, mogu da izazovu „vau” efekat.

Kako kombinovati kožne pantalone?

Ako samo planirate da uključite kožne pantalone u svoju jesenju i zimsku odeću, može biti izazov zamisliti kako da ih kombinujete. Međutim, kada savladate znanje, nećete moći da zamislite svoju odeću bez ovog komada.
Inspiracija vas čeka ispod!

Kožne pantalone i meki materijali

Kožne pantalone i patike

Kožne pantalone i jakna za poslovni izgled

Kožne pantalone u boji za hrabar izgled

Kožne pantalone i štikle

 Bonus video

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

Izvor: Jolie.hr