Jedno je sigurno - mantili će biti veoma 'in', a čini se da se ovom modnom trendu ne nazire kraj. Ali kada je u pitanju ovaj savršeni jesenji komad, Parižanke posebno vole tri modela.

Mantili neobičnih krojeva

Mantili sofisticiranog kroja i oversized modeli su trenutno izuzetno popularni. Francuskinje ove jeseni nose modni trend u prigušenoj paleti boja, od bež do braon do maslinasto zelene. Ovi modeli odstupaju od norme, na primer sa pomerenim džepovima.  

Tri modela mantila koja Parižanke posebno vole.
Instagram 

Mantili čokoladne boje

Još jedan veliki modni trend po pitanju mantila su modeli toplih smeđih tonova, koji predstavljaju diskretnu promenu u odnosu na klasičnu bež boju. Dizajneri kao što su Dries Van Noten i Yves Salomon odlučuju se za kožne kabanice, neke sa mat završnicom, a neki sa upečatljivijim sjajnim finišem.

Klasični muški mantili

Čini se da klasični mantili nikada ne izlaze iz mode, posebno u gradu kao što je Pariz. Izgledaju kao da su ukradeni iz muškog ormana i tradicionalno se nose u bež boji. Kroj je opušten i dostiže otprilike do sredine potkolenice, a ove jeseni su veoma poželjni modeli sa skrivenim dugmadima ili na duplo kopčanje sa kaišem oko struka.