Jesen je konačno stigla! I dok smo se tužnih srca opraštali od dugih, letnjih dana, moramo priznati da smo isto tako raširenih ruku dočekali promene koje donosi nova sezona. A s obzirom na nove jesenje trendove koji zaista imaju mnogo toga da ponude, sasvim je jasno kako prelaz u hladniji period nikada nije bio uzbudljiviji nego što je to slučaj ove sezone!

Od klasičnih jesenjih komada koji su apsolutni must-have svake sezone do elegantnih modnih komada i stilskih dodataka koji će savršeno zaokružiti ceo stajling, sigurni smo da će ove sezone svako lako kreirati stil po svom ukusu. A kada je jesenja klasika u pitanju, verovatno najvažniji deo jesenje garderobe čine jakne i kaputi koji su neophodni za hladnije godišnje doba, a koje ćete ove sezone videti uglavnom u već poznatim oblicima kao što su vanvremenske kabanice, kožne jakne ili predimenzionirane jakne u boji koje su i ove sezone veliki hit, posebno oni modeli ukrašeni različitim nijansama - roze.

1. Kožni komadi

Jedan od vodećih trendova u 2022. godini zasigurno su kožni komadi. Tačnije "kožni". Od suknji, pantalona, preko kombinezona, sakoa i jakni – sve je in! Kombinujte ih sa bilo čime u ormanu i vaš outfit će instant biti za klasu bolji.

2. Sakoi i mantili klasičnog kroja

Sako ili mantil svaku odevnu kombinaciju može da podigne na naredni nivo, a Parižanke jako dobro znaju da ništa nije tako seksi kao kombinacija kratke suknje i dugog mantila.

3. Dugačke čizme + kratka suknja

Ako se odlučite za nude i crni model čizama, možete računati da ćete imati večni komad u garderoberu, dok ćete nešto smelijim bojama pokazati da ste pazili na časovima i ispratili najtrendi i najpoželjniji komad sezone. Dugačke čizme, naročito u kombinaciji sa kratkim suknjama, daju posebnu dozu seksepila i zavodljivosti.